Verrassende challenges en zakelijke updates, welkom op de pagina Fitnews van Jony on the move. Wil je vaker fitnews ontvangen of blijf je graag op de hoogte van aanbiedingen? Abonneer je dan onderaan deze pagina op mijn nieuwsbrief.

30 maart 2021

De coronamaatregelen laten het eindelijk weer toe. Er mag in (kleine) groepjes buiten gesport worden. Fitcamp Jony on the move is daarom weer gestart. Elke dinsdagavond en donderdagavond van 19:30 tot 20:30 uur coach ik twee groepen van vier meiden die aan hun lijf willen werken. Benieuwd geworden? Meld je dan snel aan en kom gezellig langs. Oh ja, kijken = meedoen.

4 januari 2021

De E-books Fitplan en Natuurlijk Detoxen zijn beschikbaar. Er is door de fitcaoches van het Fitpowerteam wekenlang hard gewerkt aan deze uitgebreide instructies, vol met praktische informatie, een weekmenu en tientallen recepten. Geïnteresseerd? Scroll dan naar beneden en meld je aan!

15 december 2020

Het is officieel! Naath Voorhout heeft haar bootcamplessen overgedragen aan Jony on the move. Wat een eer! Houd deze pagina in de gaten voor meer informatie over de start van de lessen of schrijf je in voor de nieuwsbrief.

3 december 2020

In 21 dagen fit voor de kerst?!
Met dit schema kom je al een heel eind, maar naast voldoende beweging is de juiste voeding net zo belangrijk. Bij het samenstellen van de oefeningen is rekening gehouden met mogelijke knieblessures en jullie drukke agenda’s.