Verrassende challenges en zakelijke updates, welkom op de pagina Fitnews van Jony on the move. Wil je vaker fitnews ontvangen of blijf je graag op de hoogte van aanbiedingen? Abonneer je dan onderaan deze pagina op mijn nieuwsbrief.

14 januari 2022

Nieuwe samenwerking: Gezonde levensstijl van groot belang voor resultaat bij Lypomassage

Jony on the move gaat samenwerken met Leo Kruik Massages. Door deze nieuwe samenwerking werk je niet alleen aan je conditie maar ook aan een strakker lijf zonder cellulitis of sinaasappelhuid.

Lypomassage wordt ook wel omschreven als een massagetechniek voor figuurcorrectie zonder medisch ingrijpen. Het klopt dat Lypomassage vetafbraak stimuleert. Alleen is de sleutel tot succes van deze behandeling niet alleen de masseur maar dat ben je ook zelf’, vertelt Leo Kruik.

De behandelingen bij Leo Kruik Massages dienen twee keer per week voor een langere periode herhaald te worden voor het maximale resultaat. Daarnaast wordt dus van je verwacht om je leefstijl indien nodig, aan te passen. Wij zullen proberen je zoveel mogelijk te helpen en te ondersteunen naar een gezonde eet- en drinkgewoonte. Daarnaast kan je twee keer in de week deelnemen aan een fitcamp-training. De trainingen zijn op maat, explosief en altijd erg gezellig. Heb je een blessure? Geef niks, de oefeningen worden hier op aangepast.

14 oktober 2021

Winterdeal: Strippenkaart langer geldig.
Soms komt de regen met bakken uit de hemel en dat kan voor jou een reden zijn om niet te sporten. Ik zeg het niet graag; maar doe het toch! Sporten in de buitenlucht is om tal van redenen gezond voor je. Om je in de winter toch over die spreekwoordelijke drempel heen te duwen verleng ik mijn strippenkaarten met drie extra maanden.

30 maart 2021

De coronamaatregelen laten het eindelijk weer toe. Er mag in (kleine) groepjes buiten gesport worden. Fitcamp Jony on the move is daarom weer gestart. Elke dinsdagavond en donderdagavond van 19:30 tot 20:30 uur coach ik twee groepen van vier meiden die aan hun lijf willen werken. Benieuwd geworden? Meld je dan snel aan en kom gezellig langs.
Oh ja, kijken = meedoen.

4 januari 2021

De E-books Fitplan en Natuurlijk Detoxen zijn beschikbaar. Er is door de fitcaoches van het Fitpowerteam wekenlang hard gewerkt aan deze uitgebreide instructies, vol met praktische informatie, een weekmenu en tientallen recepten. Geïnteresseerd? Scroll dan naar beneden en meld je aan!

15 december 2020

Het is officieel! Naath Voorhout heeft haar bootcamplessen overgedragen aan Jony on the move. Wat een eer! Houd deze pagina in de gaten voor meer informatie over de start van de lessen of schrijf je in voor de nieuwsbrief.

3 december 2020

In 21 dagen fit voor de kerst?!
Met dit schema kom je al een heel eind, maar naast voldoende beweging is de juiste voeding net zo belangrijk. Bij het samenstellen van de oefeningen is rekening gehouden met mogelijke knieblessures en jullie drukke agenda’s.