Fitcamp is sporten onder begeleiding van een ervaren en enthousiaste fitcoach. Je sport net als bij een bootcamp buiten. Tijdens fitcamp voer je oefeningen uit met je eigen lichaamsgewicht. Iedere training is anders, om te voorkomen dat het eentonig wordt.

Naast de trainingen begeleidt de fitcoach iedere deelnemer in meer of mindere mate op het gebied van voeding. Precies waar jij behoefte aan hebt. Hiermee werk je aan je eigen fysieke fitheid en daarmee aan je mentale gezondheid.

Je sport in een groep met zowel vrouwen als mannen met wie je ook naast de trainingen contact kunt houden. Voedingsweetjes, tips op het gebied van een gezonde leefstijl en extra oefeningen kunnen worden gedeeld via een Whatsapp-groep.

Ben je een beginner of een ervaren sporter? Fitter kan altijd! Voor een gezonde leefstijl zijn voeding en sport onlosmakelijk met elkaar verbonden. Beide aspecten komen daarom terug tijdens de fitcamp.

De trainingen vinden plaats op woensdag van 19:30 uur tot 20:30 uur en op zondag van 08:30 uur tot 09:30 uur. De locatie is het Stationsplein in Voorhout.

Kosten:
Proefles: gratis
Losse les: € 7,50

Een losse les wordt voorafgaand aan de les voldaan door middel van een tikkie van Jony on the move. De deelnemer ontvangt na afloop een factuur.

Meld je nu aan voor een kennismakingsgesprek of een proefles. Op deze manier kan ik je optimaal coachen bij jouw start naar een gezondere levensstijl.

Ja, ik wil graag kennismaken!